Jak być szczupłym, Jak schudnąć- przegląd skutecznych ćwiczeń odchudzających, Odchudzanie- najlepsze sposoby, Poprawa metabolizmu - jak przyspieszyć trawienie., zgrabna figura

Olej arganowy – płynne złoto Maroka. Dlaczego warto go jeść? 

Olej arganowy to jeden z najzdrowszych i najdroższych olejów na świecie. Jest produkowany z nasion drzewa arganowego.  Olej arganowy – płynne złoto Maroka. Dlaczego warto go jeść?

Mówi się o nim płynne złoto Maroka. I nie ma w tym żadnej przesady. Pielęgnuję skórę, włosy i doskonale smakuje. Jest jednym z podstawowych składników orientalnej kuchni. Ma bardzo intensywny aromat, jest bogaty w kwasy omega 6 i omega 9. Nadaje się do sałatek, sosów, past. Jednak, by w pełni cieszyć się jego cudownymi właściwościami, powinniśmy pamiętać, by stosować go jedynie na zimno. Zobaczcie, dlaczego warto sięgać po olej arganowy.

Olej arganowy – płynne złoto Maroka. Dlaczego warto go jeść? 
Olej arganowy – płynne złoto Maroka. Dlaczego warto go jeść?
Pyszny i zdrowy dodatek do dań

Źródło: Olej arganowy – płynne złoto Maroka. Dlaczego warto go jeść? - WP Kuchnia

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *